Om Oss

”Hyrverket”

Trollhättans Hyrverk är ett familjeägt aktiebolag. Namnet har funnits i fyra generationer tillbaka och vi kallas i folkmun för ”Hyrverket”. Vi bedriver ingen ”hyrbils-verksamhet” utan alla våra bilar har uppdrag som inkluderar en chaufför. Hyrverk är det ursprungliga namnet för ”åkeri”.

Våra kunder brukar berömma våra chaufförer, för att de alltid är beredda att göra det lilla extra för att resan till och från resan skall bli så bra och bekväm som möjligt. Det är något som vi är mycket stolta över. Vi vill att du skall känna att du har unnat dig något extra när du har använt vår service.

2019-08-29 Trollhättans Hyrverk – Foto: Johanna Bryngelsson Brusing

 

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att på ett för kunden, kostnadseffektivt sätt transportera passagerare till och från önskad destination. Kunderna är främst företag i fyrstadsregionen, och slutanvändare är dessa företags personal och besökare. Transporterna genomförs främst genom samåkning.

Att efter beställning utföra resan på ett för kunden exemplariskt sätt. ”A Good Trip All the Way”.

Miljöpolicy

Att samåka är ett miljötänkande sätt att resa. Det är tack vare samåkningsprincipen som vi kan hålla priserna på de förhållandevis låga nivåer som vi har idag. Vi strävar efter att genom eco-driving köra så miljövänligt som möjligt.