Våra Transporter

Flygtransfer – Från dörr till departure på Landvetter, Trollhättan/Vänersborgs Flygplats, Arlanda, Gardermoen och Kastrup

Vi hämtar dig i god tid före din avgångstid och tar emot dig igen med en välkomstskylt när du ska landa.

Vi är precis som vilken flygtaxi som helst, förutom att vi alltid kör dig till ett fast pris. Du väljer själv om du vill betala direkt i bilen eller om resan ska faktureras. Och tack vare vår samåkningsprincip – du delar oftast din transfer med andra resenärer med samma eller närliggande flygtider – kan vi erbjuda de förhållandevis låga priser som vi har idag.

Du kan alltid skicka en förfrågan till oss om andra destinationer än flygplatser.

Läs mer om vår Flygtransfer här…

Tågtransfer – Från dörr till perrong

Vi hämtar dig när du ska åka och tar emot dig igen med en välkomstskylt när tåget ska ankomma.

Vi är precis som vilken tågtaxi som helst, förutom att vi alltid kör dig till ett fast pris. Du väljer själv om du vill betala direkt i bilen eller om resan ska faktureras. Och tack vare vår samåkningsprincip – du delar oftast din transfer med andra resenärer med samma eller närliggande tågtider – kan vi erbjuda de förhållandevis låga priser som vi har idag.

Läs mer om vår Tågtransfer här…

Godstransport – Godskörningar efter önskemål

Förutom flyg- och tågtransfer utför Trollhättans Hyrverk även godskörningar för både företag och privatpersoner. Allt från ett litet kuvert till mer skrymmande gods, bara det ryms i någon av våra bilar är det inga problem.

Vi kör ut gods över hela Västsverige, ibland även till Stockholm och orter på vägen dit. Du kan även kontakta Trollhättans Hyrverk när du behöver skicka gods till Norge.

Läs mer om vår Godstransport här…