Flygtransfer

Flygtransfer – Från dörr till departure på Landvetter, Trollhättan/Vänersborgs Flygplats, Arlanda, Gardermoen och Kastrup

Vi hämtar dig i god tid före din avgångstid och tar emot dig igen med en välkomstskylt när du ska landa.

Vi är precis som vilken flygtaxi som helst, förutom att vi alltid kör dig till ett fast pris. Du väljer själv om du vill betala direkt i bilen eller om resan ska faktureras. Och tack vare vår samåkningsprincip – du delar oftast din transfer med andra resenärer med samma eller närliggande flygtider – kan vi erbjuda de förhållandevis låga priser som vi har idag. Det går naturligtvis även bra att boka en egen bil om du vill ha det. Det vanligaste är att man bokar samåkning, därför måste man uttryckligen säga till vid bokningstillfället, att man önskar en egen bil.

Dessutom brukar våra kunder berömma våra chaufförer för att de alltid är beredda att göra det där lilla extra för att resan till och från resan ska bli så bra och bekväm som möjligt. Det är något som vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna att du har unnat dig något extra när du har använt vår service!

2019-08-29 Trollhättans Hyrverk -Foto: Johanna Bryngelsson Brusing

Boka din transfer via e-post eller genom att ringa 0520 – 47 99 60..

Vi behöver ha din bokning senast ett dygn före önskad transfer. Bokningar för lördag, söndag och måndag behöver vi ha senast på fredag förmiddag. Utanför kontorstid kopplas ni till en förare, och det är ingen som läser mail förrän kontoret åter har öppet! Bokar ni med kort varsel måste ni därför ringa in bokningen!

Kom ihåg att din resa inte är bokad förrän du har tagit emot en bekräftelse från oss på din beställning och fått en upphämtningstid.

* Är din flight försenad eller inställd måste du meddela oss om detta så snart du kan. Rör det sig om en lång försening har vi inte möjlighet att vänta, då försöker vi istället lösa det med samåkning i en senare körning.