Tågtransfer

Från dörr till perrong

2017-05-05 Trollhättans Hyrverk – Foto: Joachim Nywall

Vi hämtar dig när du ska åka och tar emot dig igen med en välkomstskylt när tåget ska ankomma.

Vi är precis som vilken tågtaxi som helst, förutom att vi alltid kör dig till ett fast pris. Du väljer själv om du vill betala direkt i bilen eller om resan ska faktureras. Och tack vare vår samåkningsprincip – du delar oftast din transfer med andra resenärer med samma eller närliggande tågtider – kan vi erbjuda de förhållandevis låga priser som vi har idag. Det går naturligtvis även bra att boka en egen bil om du vill ha det. Det vanligaste är att man bokar samåkning, därför måste man utryckligen säga till vid bokningstillfället, att man önskar en egen bil.

Dessutom brukar våra kunder berömma våra chaufförer för att de alltid är beredda att göra det där lilla extra för att resan till och från resan ska bli så bra och bekväm som möjligt. Det är något som vi är mycket stolta över.  Vi vill att du ska känna att du har unnat dig något extra när du har använt vår service!

Ska du resa med tåg till eller från Göteborg/Trollhättan med omnejd? Boka din tågtaxi via e-post eller genom att ringa 0520 – 47 99 60.

Vi behöver ha din bokning senast ett dygn före önskad transfer. Bokningar på lördag, söndag och måndag behöver vi ha senast på fredag förmiddag. Utanför kontorstid kopplas ni till en förare, och det är ingen som läser mailen förrän kontoret åter har öppet! Bokar ni med kort varsel måste ni därför ringa in bokningen!

Kom ihåg att din resa inte är bokad förrän du har tagit emot en bekräftelse på din beställning från oss och fått en upphämtningstid.

* Är ditt tåg försenat eller inställt måste du meddela oss om detta så snart du kan. Rör det sig om en lång försening har vi inte möjlighet att vänta, då försöker vi istället lösa det med samåkning i en senare körning.